Golden Times ure og smykker

Golden Times top billede

Golden Times Smykker & Ure - Med kærlighed til faget

Hos Golden Times sælger vi moderne smykker og ure fra en lang række kendte mærker. Vores største kendetegn er, at vi alle elsker vores arbejde, og det at beskæftige sig med smykker og ure hver dag. Det vil du både kunne opleve i butikken i Aalborg Storcenter og på webshoppen, hvor vi sidder klar til at hjælpe og vejlede på mail eller telefon. Vi sætter en stor ære i altid at give vores kunder en god oplevelse. Derfor giver vi altid kompetent og serviceminded vejledning, når vi hjælper dig med at finde det helt rette smykke eller ur.

Webshop og fysisk butik

Vores butik er beliggende i Aalborg Storcenter, Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV. Vi åbnede butikken i 1997, og har derfor haft fornøjelsen af at servicere rigtigt mange glade og tilfredse kunder i en årrække. I 2016 åbnede vi webshoppen her på www.goldentimes.dk. Her har vi mulighed for at føre et endnu større udvalg end i butikken, og derfor vil du kunne finde nogle mærker, som ikke er at finde i vores fysiske forretning. Det gælder eksempelvis Daniel Wellington ure og smykker fra Izabel Camille. I 2018 har vi også overtaget webshoppen Karat24.

 

Vores webshop er E-mærket. Det betyder, at vi er kvalitetsstemplet af en sammenslutning af store organisationer såsom Tænk, HK, Dansk Erhverv og mange flere. Det indebærer, at vi opfylder en lang række krav, der sikrer dig som forbruger.

 

Vi går dog skridtet videre, og gør alt nemt og risikofrit for dig, når du handler på www.goldentimes.dk. Du har altid 30 dages fuld returret, hvor du kan få pengene tilbage. Vi sender altid en betalt pakkelabel med, så det både er nemt og gratis for dig at returnere en vare, som ikke lever op til forventningerne. Det eneste du skal gøre er at klistre returpakkelabelen på pakken igen og aflevere pakken på posthuset. Så klarer vi resten.

 

Golden Times butik