Returnering

De pågældende varer returneres til:

Golden Times Online
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV

 

Betingelser

Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller anden form for dokumentation for dit køb.

Varerne skal afsendes hurtigst muligt efter fortrydelse og skal være afsendt senest efter 30 dage. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Ved tilbagelevering bør varerne være forsvarligt indpakket. Pakken og varerne er dit ansvar indtil de er modtaget hos os. Derfor opfordrer vi til at gemme postkvittering samt evt. track & trace nummer, så du har mulighed for at dokumentere forsendelse i tilfælde af uforudsete komplikationer.

Efter varen er modtaget og kontrolleret, får du refunderet beløbet til samme betalingsmiddel, som du anvendte i forbindelse med købet. Har du anvendt kreditkort, vil beløbet dermed blive refunderet hertil.

Hvis varens værdi er forringet af følgende årsager, forbeholder vi os retten til helt eller delvist at undlade tilbagebetaling:

- Varen har været taget i brug

- Varen er blevet beskadiget under dit ansvar

- Varen er håndteret på anden måde end det var nødvendigt, for at kunne fastslå art, egenskaber og funktion

- Fortrydelsesretten forfalder fordi reglerne herom er brudt (Brudt plombering, tidsgrænse mm.)

 

Landsdækkende bytteservice

Golden Times er medlem af brancheorganisationen Danske Guldsmede og Urmagere. Det medfører at alle ure og smykker som er købt på www.goldentimes.dk, kan returneres i bytte for anden vare eller tilgodebevis hos mere end 300 fysiske butikker i hele Danmark. Et evt. tilgodebevis kan kun anvendes i butikken hvor dette er udstedt.

For at gøre brug af denne service skal varen være forsynet med Danske Guldsmede og Urmageres byttemærke, emballage og vare skal være intakt og ombytningen skal ske 30 dage inden datoen anført på byttemærket. Den landsdækkende bytteservice gælder ikke nedsatte varer.

Se listen med butikker her <