Læderarmbånd til mænd og kvinder

Læderarmbånd er den mest populære type armbånd til mænd. Det skyldes nok, at materialet læder opfattes mere maskulint og råt end eksempelvis sølv. Vi har selvfølgelig også en række læderarmbånd til kvinder fra mærker som Sif Jakobs og Christina Watches. Det danske smykkemærke Pandora laver også læderarmbånd, som især er efterspurgte til brug med charms. Et mærke som Sif Jakobs har et udvalg af læderarmbånd, hvor der ikke skal ekstra pynt på. Det gælder især læderarmbåndene med zirkonia sten.

Mærker som Scrouples og Kranz & Ziegler har desuden lavet hver sin niche serie, som blandt andet består af læderarmbånd og charms. Scrouples har serien Wish, hvor man også kan købe øreringe og ringe i serien. Kranz & Ziegler har sin egen velkendte serie Story, som også omfatter læderarmbånd med små charms.

Hvad enten du er på udkig efter et læderarmbånd til dame eller herre, så har vi hvad du leder efter. Bestil dit læderarmbånd online i dag, så kan du være heldig at modtage armbåndet allerede i morgen.

Side

Vi fandt 77 produkter

Side

Vi fandt 77 produkter