Øreringe

Øreringe skal passe til din personlige stil. Derfor har vi et bredt udvalg af øreringe i forskellige lækre materialer og i meget varierende designs. Så du kan finde de perfekte øreringe til netop din stil. Vi har såvel eksklusive guld øreringe som øreringe i sølv og perleøreringe. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så derfor kan du altid finde øreringe i seneste mode hos Golden Times. Udforsk vores udvalg herunder og find øreringene, som du altid har drømt om. Vi sender hurtigt og har nem retur med pengene tilbage i 30 dage.

Guld øreringe Sølv øreringe Diamant øreringe Perleøreringe
Guld øreringe Sølv øreringe Diamant øreringe Perleøreringe
Forgyldte øreringe Creol Blomdahl øreringe  
Forgyldte øreringe Creol øreringe Ear Cuffs  
Side

Vi fandt 5129 produkter

Side

Vi fandt 5129 produkter

Find dine nye ørestikker eller creoler i guld eller sølv

Guld øreringe er de mest eksklusive. Vi har 8 karat, 14 karat og 18 karat. Samme gælder for hvidguld og rosa guld. Generelt er det kun de mest eksklusive mærker som Ole Lynggaard og Georg Jensen, som sælger øreringe i 18 karat guld. Prisen er meget høj, sammenlignet med 14 og 8 karat og selvfølgelig ikke mindst sølv. Sølv øreringe er markant billigere, og de kan samtidig fås i forskellige udtryk. Oxiderede øretikker er næsten sorte i farven, mens rhodinerede har en meget lys sølv-farve. En anden rhodinering er sort rhodineret som også har en meget mørk farve. Hver af disse efterbehandlinger giver sit eget udtryk til øreringen.

Creoler er altid helt runde. Det er simpelthen formen der kendetegner creoler. Vi har dog også Hoops og dråbeformede øreringe, og der er også enkelte modeller, hvor der kan tilkøbes vedhæng. Vedhængene til en ørering kan så være blad eller med perler. Du kan på den måde selv præge designet, og skabe nogle stikker som du selv synes er smukke. De tilgængelige farver er i første omgang guld, sølv og rosaguld, men det er også blevet moderne med farver som blå og guld. Mærker som Scherning og Enamel laver øreringe og hoops i emalje eller porcelæn, og her er der bedre mulighed for at lege med farverne.

Stort sortiment af unikke og moderne øreringe til kvinder

Om du er til sølv eller guld, så finder du de helt perfekte øreringe til kvinder i vores smagfulde udvalg. Det skal være muligt for enhver dame at finde de smykker, som netop komplimenterer den unikke personlighed og personlige stil. De bedste motiver lige nu er Livets Træ og marguerit ørestikker. Vi sælger dog også en del med perle.

Vi forhandler øreringe med ægte diamanter og andre ædelsten, så du kan få smykker i absolut særklasse til dit bryllup, en gallafest eller til en anden stor begivenhed i livet. Det store sortiment af designs gør det muligt for enhver kvinde at finde de øreringe eller ørehængere, som matcher hendes ønsker. Mens nogle er til et stilrent og tidløst look, ønsker andre markante og iøjnefaldende designs.

Vælg dine favoritter fra de største smykkebrands 

Det er ikke kun de mange designs, du kan vælge imellem, når du køber ørestikker hos os. Du får også det største udvalg af forskellige smykkebrands at vælge imellem.

Du finder blandt andet følgende mærker:

  • byBiel
  • Stine A
  • Sif Jakobs 
  • Christina Watches 
  • Pernille Corydon
  • Blomdahl
  • Aagaard 
  • Scrouples 

Iblandt de mange brands findes en række danske smykkehuse, som i årtier har været kendt og anerkendt for deres produktion af enestående smykker i ypperste kvalitet. Når du vælger ørestikker fra disse populære smykkehuse, kan du være sikker på at få enestående smykker for livet. De kan bæres både til daglig og til livets store begivenheder. 

Når du har øreringe i ædelmetal såsom guld eller hvidguld får du smykker, som bibeholder deres smukke elegance, uanset hvor mange år du bærer dem.  

Øreringe til enhver stil og personlighed

De smukkeste og bedste ørestikker er dem, som komplimenterer din personlighed. Du finder både tidløse, feminine, rå, enkle, romantiske og klassiske øreringe i vores store udvalg af kvalitetssmykker. 

Hvis du ønsker et glamourøst look, kan du vælge øreringe med Swarovski krystaller, som med sikkerhed vil få opmærksomhed fra dine omgivelser. Har du brug for dit livs øreringe til brylluppet, vil vores modeller i 14 karat hvidguld eller guld med en påsat diamant være et oplagt valg. Til børn kan du finde søde og smukke øreringe med hjerter, stjerner eller blomster, som med sikkerhed vil vække glæde. 

Det er muligt at finde øreringe til enhver pige og kvinde uanset stil og personlighed. Til dig som ønsker et råt og markant look finder du moderne øreringe i stål og sølv, som skaber et tidløst og karakterfuldt look.