Enamel

Enamel

Enamel smykker - Klassisk design med et twist

Enamel Copenhagen er et dansk smykkemærke, der ejes af smykkedesigneren Marie Rantzau. Nogle smykker er klassikere af en grund. Deres silhuet og som regel enkle design gør, at de kan bruges til alt. Mange vælger at ty til de klassiske former, fordi de ved, at de vil bruge dem meget. Et hint af guld og sølv kan gøre ethvert outfit mere interessant, men man kan også vælge at finde smykker som giver endnu mere personlighed. Med Enamel får du det klassiske design med lidt ekstra. 

Læs mere
Side

Vi fandt 241 produkter

 1. Enamel Simple Bubble Forgyldt Sølv Ring R19G
  Enamel Simple Bubble Forgyldt Sølv Ring R19G
  Fra 170,00 kr
 2. Enamel Simple Bubble Sterling Sølv Ring R19S
  Enamel Simple Bubble Sterling Sølv Ring R19S
  Fra 170,00 kr
 3. Enamel Forgyldt Sølv Ring R39GM
  Enamel Forgyldt Sølv Ring R39GM
  Fra 400,00 kr
 4. Delight Sterling Sølv Ring fra Enamel R39SM
  Delight Sterling Sølv Ring fra Enamel R39SM
  Fra 400,00 kr
 5. Trinity Forgyldt Sølv Ring fra Enamel R41G
  Trinity Forgyldt Sølv Ring fra Enamel R41G
  Fra 450,00 kr
 6. Trinity Sterling Sølv Ring fra Enamel R41S
  Trinity Sterling Sølv Ring fra Enamel R41S
  Fra 450,00 kr
 7. Enamel Dainty Forgyldt Sølv Ring R43GM
  Enamel Dainty Forgyldt Sølv Ring R43GM
  Fra 450,00 kr
 8. Enamel Gloria Forgyldt Sølv Halskæde N56GM
  Enamel Gloria Forgyldt Sølv Halskæde N56GM
    550,00 kr
Side

Vi fandt 241 produkter

Kan bruges til det meste 

Fordi Enamel tager udgangspunkt i alle de mest klassiske silhuetter, kan du bruge dem til lige, hvad du har lyst til. Du kan sagtens bruge flere af deres små ringe til at lave et mere festligt look eller bare vælge en enkel, når du skal på arbejde. Mange er deres smykker er designet med den intention, at de skal kunne bruges sammen med andre. 

Mange af deres mere klassiske designs byder dog på små emaljedetaljer, som giver smykket et legende og interessant udtryk. Du kan købe dine nye hverdagssmykker hos Enamel, men du kan også finde deres mere eksperimentelle designs. Du kan finde helt nye og spændende designs, hvor de enten har lavet nye mønstre med metallet eller har lavet en frisk blanding af emalje og perler.

Du kan altid udforske og finde nye og spændende ting i Enamels smykkeunivers. Enamel opfordrer dig til at prøve at kombinere deres forskellige designs, og derfor byder de både på statementsmykker og små enkle smykker. 

Alle Enamels kollektioner er designet af Marie Rantzaus, som ikke er bange for at bruge stærke linjer til at give hvert smykke identitet. Hun stræber efter at lave solide basissmykker, som kan bruges af alle til alle lejligheder og komplimentere dem med andre designs, som følger moden. 

Alt emajlearbejdet er baseret på, hvilke farver, der er på mode hver sæson, så du altid har mulighed for at købe nye og spændende smykker, som passer til resten af garderoben. 

Lavet i kvalitetsmaterialer 

Alle Enamels smykker er lavet i 925 sterlingsølv og bliver belagt med enten 18 karat guld eller sort-rhodinering. 

Fordi der er lagt kærlighed i smykket allerede fra produktionssiden, fortjener smykket også at blive behandlet med omtanke. Ved at passe ordentligt på dit smykke kan levetiden forlænges markant. Slidtage kan aldrig undgås helt, men meget af det kan forhindres. 

Når du skal sove, i bad eller dyrke sport, har smykket bedst af at blive taget af, og når du ikke har dit smykke på, er opbevaringen vigtig. Det skal helst være i en æske, så det ikke bliver oxideret og får misfarvelser, men smykker skal heller ikke ligge klumpet sammen, så de slider hinanden. 

Hvis dine smykker bliver misfarvet, kan du fjerne det igen ved at rense dem med sølvrens. Hvis du har et smykke med belægning, kan du overveje at prøve med en tør klud først, da smykkerens kan slide ekstra meget på dit smykke. 

Selvom det kan lyde besværligt at tænke på smykkets opbevaring, kan det forlænge dit smykkes levetid, så du har mulighed for at bruge dine yndlingssmykker i endnu flere år.