Rabinovich

Rabinovich

Du har helt utvivlsomt allerede hørt om dette brand før. Rabinovich har nemlig mere end 25 års erfaring på det danske smykkemarked, og de har en meget stærk dansk designtradition bag sig. Kvaliteten af disse smykker er tårnhøj, og det er tydeligt at mærke både passion og kærlighed til håndværket, når du får ét af deres smykker i hænderne.

Side

Vi fandt 165 produkter

Side

Vi fandt 165 produkter

Dansk smykkekunst

Rabinovich står får både stærkt håndværk, stolt designtradition og kreativ smykkekunst, der alt sammen forenes i et rigtigt flot samarbejde mellem de guldsmede, der holder til på værkstedet i Aarhus. Brandet er stiftet af Mari Rabinovich og Jette Poulsen, der begge kommer fra hver deres meget kreative baggrund. Det har gjort, at de hver især har et stærkt kreativt øje for smykkekunsten, og i samarbejde med deres guldsmede bliver smykkerne udviklet ét efter ét – ofte med udgangspunkt i en enkelt fingerring. 

Det er et meget traditionsbundet brand, der har bevaret deres egne traditioner gennem alle de år, de har været i markedet. Samtidig formår brandet at inkorporere et stærkt moderne look, der samtidig er tidløs og utraditionel. Når du får et Rabinovich smykke i hånden, er du ikke i tvivl. De er alle sammen i meget høj kvalitet, samtidig med at de har en stærk æstetisk linje, som ikke findes i andre brands.

Brandet er samtidig kendt for det gode håndværk, det stærke design og den fine kvalitet, der i mere end 25 år har holdt brandet relevant og interessant.

Fusion mellem rå overflader og fine detaljer

Smykkerne er ren kunst, idet de fusionerer stærke og rå overflader i oxyderet sølv med en lang række af fine detaljer i form af smukke perler, glimtende ædelsten og tvungne, anderledes former. Smykkerne produceres i første led af de allerbedste underleverandører i Indonesien og Thailand, hvorefter de får sat deres helt særlige præg på værkestedet i Aarhus. Her parres perler og ædelsten og samtidig tilføres de finurlige detaljer, som gør Rabinovich til noget helt særligt. Herefter kontrolleres hvert eneste smykke, før det går ud til butikkerne, så man er helt sikker på, at kvaliteten og håndværket er i top. Desuden afprøves og bæres smykkerne af kvinder internt og eksternt for at sikre, at kvinderne finder glæde ved smykkerne, og at de er rare og gode at have på. 

Smykkerne er meget let genkendelige, da de eksperimenterende overflader og de tvungne former i stærk fusion med ædle metaller, perler og ædelsten ikke er set tidligere. Smykkerne er primært rå, men det ædle metal og de fine detaljer giver dem karakter og et feminint touch, som de fleste danske kvinder er svært begejstrede for.

Dansk succes

Rabinovich har opnået stor ros og succes både herhjemme og internationalt. Det er smykkekunst, når det er allerbedst, og det stærke udtryk har givet brandet en helt særlig position i markedet. Hvert eneste smykke er spækket med detaljer, og du kan bruge lang tid på at opdage nye skæve veje og detaljer i det smykke, du bærer.

Det er derfor med stolthed, at vi kan præsentere Rabinovich som et af vores skønne danske brands.