Scherning

SCHERNING - smukke håndlavede smykker

En garderobe er først fuldendt, når man har et sæt smykker, som man altid kan tage på. Det går først op for en, hvor meget smykker kan gøre for ens tøj, når man har nogle, som man virkelig elsker. 

Man kan sagtens have en stor mængde basistøj og så pifte det op med flotte smykker. Smykkerne kan også være med til at give dit kedelige hverdagstøj lidt ekstra, så det kan bruges ved finere lejligheder. 

Med smykker fra SCHERNING, designet af Mette Scherning, kan man udvikle og udfordre sin stil eller understøtte den yderlige. Deres smykker er håndlavede med kvalitet i tankerne. Porcelænsvedhængene støbes i SCHERNING's egne forme, hvor de efter hærdningen sendes videre til brændingsprocessen. Hver enkel smykkedel håndteres utallige gange før porcelænsvedhængene endelig er klar til at blive til et unikt SCHERNING smykke. 

Side

Vi fandt 214 produkter

Side

Vi fandt 214 produkter

Specielle smykker, som kan bruges til enhver lejlighed 

Du vil gerne have nogle pålidelige smykker, som bare fungerer, uanset hvad du har på. Det perfekte smykke er et, som er nedtonet nok til at kunne passe sammen med det meste i din garderobe, samtidig med at det er interessant. Med den rette smykkesamling kan smykkerne blive en udvidelse af din personlige stil. 

Scherning har siden 2004 udstyret kvinder i hele verden med flotte smykker af god kvalitet. Man kan let kende deres smykker på deres letgenkendelige designunivers, som bliver udvidet i hver kollektion. Alle kollektionerne bygger på de samme grundmaterialer i form af porcelæn, emalje, sterlingsølv og guld. 

Scherning formår hver gang at skabe noget nyt, samtidig med at det virker genkendeligt. Deres brug af materieler virker også utrolig godt til deres designs. Porcelænet giver et skrøbeligt og feminint udtryk, selvom det er yderst holdbart. 

Kan holde til det meste 

Scherning gør en stor ære ud af at lave kvalitetssmykker til en ordentlig pris, så alle har mulighed for at få et ekstra glimt i hverdagen. Alle deres smykker er lavet i hånden af professionelle og går igennem flere kvalitetstjek i processen, så de kan sikre af, at alle smykkerne lever op til den forventede standard. 

De køber altid materialer fra samme udbyder, så alle smykkerne er lavet på lige vilkår. Deres porcelænsvedhæng bliver brændt 3 gange for at sikre en vis holdbarhed og sørge for, at alle de håndmalede detaljer bliver på. 

Når de gerne vil have en kraftigere farve end det, de kan opnå med porcelæn, bruger de emalje som har en stærkere farve og en skinnende overflade. Alle smykker med emalje bliver malet i hånden to gang for at sikre en jævn overflade. 

Alle Scherning smykker er lavet i allergivenlige materialer i form af 925 sterlingsølv. Hvis sølvet skal have belægning, bruger de enten 22 karat guld eller sort rutanium, som laver en mere slidestærk overflade end oxideret sølv. 

For at smykkerne forbliver smukke kræver det, at de passes godt på. Som udgangspunkt frarådes det, at man har dem på, når man går i bad, sover eller dyrker sport for at skåne overfladerne. Hvis smykket bliver beskidt, skal man anvende en flydende sølvrens i stedet for polering for at bevare smykkets belægning. Deres emalje og porcelænsvedhæng kan renses ved brug af lidt varmt vand og en blid sæbe.