Ringe

Ringe er en vigtig del af din personlige stil. Her kan du finde fingerringe i alle materialer og fra de kendte mærker, så der er helt sikkert noget, der passer præcis med det du søger. Vi har ringe i alle prisklasser. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så du kan altid finde den seneste mode i vores udvalg. Gå på opdagelse og find drømmeringen i dag.

Guldringe Sølvringe Diamantringe Ringe med sten Forgyldte ringe
Guldringe  Sølvringe  Diamantringe  Ringe med sten  Forgyldte ringe
Side

Vi fandt 1614 produkter

Side

Vi fandt 1614 produkter

Unikke ringe i ypperste kvalitet 

Vi ved hvor stor betydning det har, at du kan vælge ringe i forskellige designs, materialer og look. Kvinder og mænd er forskellige, og det samme er deres smag og præferencer i forhold til ringe.

De fineste materialer du kan vælge er ædelmetal. Vi forhandler fingerringe i både guld og hvidguld, så du kan vælge det look, som matcher din stil og personlighed. Du finder masser af forskellige og unikke designs online ved Henrik Ørsnes. Det gør det muligt for enhver kvinde og mand uanset alder at finde de ringe, som kan skabe værdi og kvalitet i mange år frem.

Når du skal vælge den helt perfekte ring til dig selv eller til en person du holder af, kan det være en hjælp for dig at gøre dig overvejelser om typen af design, omfang af detaljer samt valg af materiale til din fingerring.

Vælg den perfekte ring til dig selv eller som gave

Vil du forkæle dig selv, eller har du brug for at finde den perfekte gave til en kæreste, søster, bror eller ægtefælle, er du sikker på at vække glæde med en ring. Når du skal udpege den helt perfekte model, kan du med fordel vælge videre i forhold til om det skal være en eksklusiv ring i guld, eller om du hellere vil kigge efter billige ringe i sølv. 

Hvis du ønsker en lys ring, kan du vælge hvidguld eller sterlingsølv som primært materiale. Dette skaber et lyst og tidløst look, som kan klæde både mand og kvinde. Udover metallet kan der også være ringe med sten, som vil klæde dig bedst. Det kunne være zirkonia eller Swarovski, men du har selvfølgelig også mulighed for at købe diamantringe.

Vil du have en nekl ring med klassisk og glamourøst look, kan du vælge forgyldt sølv, rosa eller guld som gennemgående materiale. Når først du har valgt dit ønskede ædelmetal, har du et hav af smukke og enestående ringe at vælge imellem. Du kan vælge ringe med unikke former, og til piger og kvinder kan du vælge udgaver med ædelsten, som skaber et ekstra karakterfuldt look. 

Ringe til ham og hende fra de største smykkebrands

Hos Henrik Ørsnes finder du elegante fingerringe i alle prisklasser. Vi forhandler smykker til både store begivenheder og til selvforkælelse. I vores sortiment kan du blandt andet vælge ringe fra brands såsom Spirit Icons, Nordahl Andersen, Kleopatra, Scrouples, Georg Jensen, Son Of Noa, Aagaard og ikke mindst Pernille Corydon ringe. 

Fælles for alle brands er, at de producerer og designer ringe i unikke designs og ypperste kvalitet, så du kan få et smykke for livet.