Arne Jacobsen Ure

Arne Jacobsen Ur - Tidsløst armbåndsur

Arne Jacobsen ure er tidsløse armbåndsure fra den verdensberømte danske designer. Med et Arne Jacobsen ur ved du at stilen sidder lige i skabet. Det er elegance og design i særklasse.

Især Bankers serien er kendt fra Bankers uret, som Arne Jacobsen designede til Nationalbanken i 1971. Dette kendte Arne Jacobsen vægur er så senere også blevet lavet som både armbåndsur og vækkeur. Arne Jabobsen ure fås også i serierne City Hall, Roman og Station.

Med et Arne Jacobsen ur, er du helt sikker på at dit ur er indbegrebet af god stil, og derudover har du også bare et fantastisk lækkert kvalitetsur. Bemærk at vi kun sælger Arne Jacobsen ure på vores webshop.

Vi fandt 9 produkter

Vi fandt 9 produkter

Et ur til enhver lejlighed

Et ur er ikke bare et ur. Det er et statement. Det er en afspejling af din personlige stil. Og med så mange forskellige lejligheder i livet er det kun logisk, at du ønsker et ur til enhver lejlighed.

Arne Jacobsen-ure er det perfekte tilbehør til ethvert outfit, uanset om du klæder dig fint på til en formel begivenhed eller holder det afslappet til en dag med vennerne.

Med et stort udvalg af forskellige stilarter kan du helt sikkert finde det perfekte Arne Jacobsen-ur til enhver lejlighed.

Find enten det herreur eller dameur der bedst passer til dig. Vi har urene med både læderrem og lænke.

Urskive med almindelige tal eller romertal

De forskellige Arne Jacobsen serier har dine egne særpræg. De fleste har læderrem, men du kan også finde nogle modeller med lænke. Urskiven er dog der hvor der sker mest. Roman urene har romertal som indeks-markeringer, mens Bankers ure har samme sit helt eget design på indekserne.

Hvis du skal klæde dig på til en aften i byen eller bare ønsker at tilføje et strejf af luksus til dit hverdagslook, vil disse ure helt sikkert gøre et solidt indtryk. Med en række forskellige stilarter og designs at vælge imellem, er der et Arne Jacobsen ur til alle.

Fra klassisk og sofistikeret til moderne og trendy, Arne Jacobsen ure er sikre på at vende hovederne. Uanset om du er på udkig efter et statement-stykke eller en enkel og elegant accessory, er disse ure det perfekte valg.

Med en bred vifte af stilarter og designs at vælge imellem er du sikker på at finde det perfekte ur til enhver lejlighed.

Arne Jacobsen-ure er den perfekte måde at tilføje et strejf af luksus til dit look. Med en bred vifte af stilarter og designs at vælge imellem, er disse ure sikre på at gøre et statement.

Uanset om du skal klæde dig på til en aften i byen eller bare ønsker at tilføje et strejf af elegance til dit hverdagslook, er Arne Jacobsen-ure det perfekte valg.

Den perfekte gave til den stilfulde mand eller kvinde

Arne Jacobsen-ure er den perfekte gave til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter en gave til en fødselsdag, et jubilæum eller en anden særlig lejlighed, vil disse ure helt sikkert glæde dig. Arne Jacobsen er en anerkendt dansk designer, og hans ure er kendt for deres enkle, elegante design.

De er også meget alsidige, og kan bæres til både afslappede og formelle lejligheder. Hvis du leder efter en gave, der både er stilfuld og praktisk, er Arne Jacobsen-ure det perfekte valg.

Den minimalistiske stil gør det meget sandsynligt at du rammer ønsker hos modtageren. Selv til Valentinsdag kan det være et godt valg. Derudover kan det også anbefales som julegave eller måske konfirmationsgave på den store dag.