AVI-8

Avi-8 ure er inspireret af fly og piloter

Hvis du er vild med militærfly, eller bare godt kan lide et sporty og detaljerigt design, skal du helt sikkert tjekke vores Avi-8 ure ud. Disse er nemlig skabt i samarbejde med militær piloter og fly ingeniører, der har bidraget til, at urenes former og farver drager os ind i de imponerende flys historie. Blandt sortimentet finder du 5 forskellige kollektioner kaldet, Hawker Harrier, hawker Hunter, Hawker Hurricane, P-51 Mustang og Spitfire.

Alle ure er super behagelige at have på, og man mærker hurtigt hvordan kvaliteten er helt i top. Vælg selv om du ønsker et ur med en lænke i rustfritstål eller en læderrem. Vi er naturligvis autoriseret forhandler af avi-8 ure, og du kan derfor være helt tryg ved at købe dit ur hos os. Vi sender din ordre indenfor 1-3 hverdage, og tilbyder dig selvfølgelig nemme returmuligheder.

Side

Vi fandt 26 produkter

Side

Vi fandt 26 produkter

Uret der begejster fly-entusiaster

Avi-8 ure er ure der kan begejstre enhver der søger et fedt ur, der ikke ligner alt muligt andet på markedet.

Der er dog ingen tvivl om at målgruppen mest er fly-entusiaster eller andre der er inspireret af den verden. Detaljerne på urskiverne leder tankerne hen på instrumentbrættet på flyvemaskiner. En sand fryd for drengerøve.

Avi-8 skal udtales på engelsk så det bliver til "Aviate" hvilket betyder at flyve. Alle urene er ure til mænd, så det bliver desværre ikke til piloture til damer i denne omgang.