CYBER MONDAY - Spar MINDST 20% på ALT - Priserne er allerede nedsat - CYBER MONDAY

Borgvardt

Borgvardt ure

Borgvardt er et dansk ur-brand, der havde sin spæde start i 2015 i nærheden af Esbjerg, og som på ganske få år har etableret sig som et af de mest unikke, moderne og eksklusive ur-brands herhjemme. Borgvardt ure samles og efterses af lokale urmagere og består af europæiske kvalitetsdele og japansk urværk.

Læs mere

Vi fandt 12 produkter

Vi fandt 12 produkter

Inspirationen bag

Lennart Borgvardt – manden bag brandet – har altid været stærkt inspireret af vintageure fra særligt 1940’erne og 1950’erne, og det er med disse ure in mente, at han designer de smukke Borgvardt ure. 

Ur-markedet i 40’erne og 50’erne var domineret af markedsgiganten Rolex, der var det første brand til at introducere et ur med en synlig og funktionel kalender indbygget i urskiven.

Med sit unikke design hylder Borgvardt datidens ure ved at bevare det vintageprægede design, men med en tilføjelse af det helt særlige og moderne Borgvardt udtryk. 

Du er således aldrig i tvivl, når du har et Borgvardt ur i hænderne.

Materialer og håndværk

Urene er lavet af nøje udvalgte materialer fra Europa, og hvert eneste ur er lavet i hånden. Det giver dig en stærk garanti for, at uret er fuldstændigt unikt og personligt, og at der har været fokus på at skabe et ur i høj kvalitet fra start til slut. 

Alle ure er samlet under kontrollerede forhold af anerkendte lokale urmagere. Således er du sikret en høj standard, en uovertruffen kvalitet og et helt unikt håndværk. Urene har alle et unikt look med smukke referencer til 40’erne og 50’erne og er lavet med smukke læderremme i forskellige nuancer og mesterlige detaljer på urskiven. 

Hvert ur produceres i et meget begrænset antal, og du vil derfor komme til at eje et ur, som ikke ret mange andre har. Desuden er hvert ur nummereret, så du får dermed dit helt eget ur.