Dameure

Hos Golden Times kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af flotte designerurer til damer. Her finder du eksklusive dameure til enhver lejlighed og til lige netop dine behov. Vi har kendte mærker såsom Tommy Hilfiger, Michael Kors, Skagen, Rosefield, Mockberg, Festina og mange flere. Hos os finder du dameure til enhver smag, hvad enten du er til toppen af moderigtige designerure eller til billige dameure.

Side

Vi fandt 834 produkter

Side

Vi fandt 834 produkter

I dag har ure til kvinder udviklet sig til at bestå af et meget bredt sortiment med hvidt forskellige stilistiske designs. Du kan få alt fra pyntede juvelbesatte armbåndsure, til de mere praktiske sportsure, samt simple stilfulde designs af rustfrit stål.

Der er ikke noget at sige til, at moderne kvinder i dag ofte ejer mange forskellige ure, specielt tilpasset forskellige lejligheder. Nedenfor kan du se vores brede udvalg, og mon ikke der er et ur der falder i din smag?

Er du på jagt efter billige ure, har vi ofte tilbud på diverse dameure. Så hvis du holder øje med vores side, er vi sikre på at du kan gøre dig et godt kup på lækre ure til kvinder.

Moderigtige designerure til ethvert behov

Det kan være svært at vælge imellem alle vores forskellige dameure. Hvis du er mest til de klassiske ure anbefaler vi mærker som Seiko, Skagen og Daniel Wellington.

Ure med sølv look og sort urskive er et bud på smukke klassiske ure, der ikke er alt for farverige. Hvis du er til endnu mere eksklusive dameure i den dyre afdeling, kan du kigge efter mærker som Tissot eller Certina.

Sådan vælger du det helt perfekte dameur

Hvis du er i tvivl om hvilken type dameur du skal vælge, kan vi sagtens forstå det. Dameure og modeverdenen hænger ofte sammen, og trends kan ændre sig hele tiden.

Et godt tip i valget af dameur, er altid at gå udfra hvad man har i sin gaderobe. Har du mest tøj i farver der passer bedst til guld eller sølv? Du kan også tænke på hvilket look der passer bedst til din personlighed. Har du en sprudlende energi?

Så kunne et hit være et ur i en stærk farve såsom, lilla, pink eller orange. Eller hvis du er mere til klassisk elegance kunne du vælge enten juvelbesatte ure, eller ure med lederrem.

Dameure til enhver lejlighed

Det er også vigtigt at du gør dig klart hvornår, og i hvilke situationer du vil bruge dit ur. Selvom at man nu om dage altid kan se klokken på en computer og en telefon, kan et armbåndsur alligevel være en stor hjælp. Et armbåndsur er altid lige ved hånden, og løber ikke tør for strøm.

Skal dit ur bruges til sport, er det en god idé at vælge et dame sportsur. Her kan det være en idé at vælge et med timer eller stopursfunktion. Hvis du skal bruge et ur til hverdagsbrug, der er praktisk og holdbart, er det godt at have et vandafvisende ur.

Et vandafvisende ur kan holde til at få sprøjtet vand på sig fra opvask eller kraftig regn. Hvis uret skal kunne holde til at blive sænket ned i vand, er det et vandtæt ur du skal have fat i. Et sådant vandtæt ur kan holde til 50 til 150 meters dybde.