Herreure

Herreure - Flotte og maskuline ure til mænd

Hos Golden Times finder du et bredt udvalg af lækre designerure til mænd. Vi ved hvor mange forskellige overvejelser der ofte indgår i købet af et armbåndsur, hvorfor vi tilbyder ure i forskellige materialer og prisklasser. Så uanset om du er til ure med læderrem eller gummirem,  firkantede eller runde, klassiske eller digitale ure, er vi sikre på at kunne opfylde alle dine behov. Er du til de eksklusive ure har vi mærker såsom Jaguar, Seiko, Ingersoll, Gucci og Citizen. Hvis du i stedet er til de billige herreure, anbefaler vi mærker såsom Casio, Skagen og Fossil.

Vi har ofte billige ure på tilbud, så hvis du holder øje med vores side, vil det være muligt at gøre et godt kup på fede herreure.

Side

Vi fandt 1098 produkter

Side

Vi fandt 1098 produkter

Høj kvalitets ure til gode priser

Hos Golden Times er det vores fornemste opgave at tilbyde dig et bredt udvalg af de bedste designerure, der passer til lige netop din smag og livsstil.

Nu om dage handler et køb af herreur ikke kun om at kunne se hvad klokken er. I dag er uret blevet et vigtigt mande accessorie. Mange mænd bruger det i dag til at udtrykke sig selv, ved at vælge blandt nutidens store udvalg af mærker, farver og remme.

Vælg det herreur der passer bedst til dig

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig klart om man er til de klassiske herreure, eller et mere moderne ur med mange funktioner, som for eksempel et digital ur.

Et digitalt ur bruges ofte i forbindelse med fritidsaktiviteter såsom dykning, jagt, eller løb. I valget af fritidsur er det en god idé at vælge enten et vandtæt eller vandafvisende ur.

Et vandtæt ur kan klare at blive sænket ned i vand til mellem 50 og 150 meter. Dette ur kan derfor bruges i badet, svømmepølen eller til dykning. Et vandafvisende ur kan modstå kraftig regn, eller blive plasket til med vand fra bilvasken, eller hvis man spilder væske på det. Et vandafvisende ur er derfor et godt valg til almindelig hverdagsbrug.

Hvis uret man ønsker at købe nærmere skal fungere som et smykke, er et klassisk ur et godt valg. Her er det vigtigt at gøre sig tanker om det skal være et mekanisk herreur, eller et quartz herreur.

Et mekanisk ur er batterifrit, og er derfor mere lydløse end quartz ure. Et quartzur er til gengæld ekstremt stabilt og meget mere præcis. De kræver ingen manuel optrækning, da de bruger elektricitet fra et lille batteri.

Den perfekte gave til mænd

Hvad giver man til manden der har alt? Ure er altid en rigtig god gaveidé til mænd. Et ur holder i rigtig mange år, og kan være et rigtig fint minde om den person man har modtaget det af.

Går du med tanker om at give et herreur i gave til en du holder af, står vi altid klar til at hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg.